27 september 2018

Torsdag 27e September

Vardag

Sitter å äter Kakao Dadlar, hör Jonas blipp bloppa på sin musikbräda , å myser till tända ljus.

Idag har jag å killarna röjjt, badat, myst och vart i salongen. Mamma kom och hämtade dom där vid 15 tiden å gick hem med dom. Så när jag slutat kom ja perfekt hem till middagen deras. 
  Ja fixade våran middag, falafel, och plockade med allt runt i kring. Jonas va hemma rätt tididgt idag, men han försvann in i badrummet som vanligt. Haha, så e de väl när man jobbar i en lastbil.
 
 
Efter middag åså, så satte jag mig vid symaskinen och Jonas i musikrummet, as told.
Men, jag kunde inte släppa de jag börjat prata om på jobbet idag. Min mediala "kompitens". typ?
  Jag känner lätt av energier, kann känna på mig saker utan att kunna förklara eller förstå de. Och idag hade jag en kund som jag vet håller på med meditation, känner av andar mm. Så vi pratade om de där, jag nämnde hur jag kände och att jag ville utvecklas. Så nu sitter jag här å myser, framför Google, Bloggen och facebook.

"Meditial Utveckling" har ja läst om i ett tag nu. De ska finnas övningar jag kan testa för att känna vart jag vill gå vidare med min kunskap, men jag vet inte var jag hittar dom? Hittade en bok som jag ska läsa lite mer om, eller kanske gå på bibblan å se om de finns där? De va väl ingen dum idé? 

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress