Idag har de vart en såndär super dag. 
De började med sovmorgon, inte en lång!, men ja fick iaf sova längre än ja brukar. Dock va de ja som fick vakna å säga till jonas att vakna för å ta hand om killarna. Dom va dock snälla å sov till 6 istället för 5 som de gjort senaste dagarna.  
När de ätit å sovit en sväng så packs vi vagn mm å åkte till Lugnvik till mina kussebullar! 
Aske å hans mammor Jennifer & Anna är uppe några dagar! Sååå som ja längtat! Vi sågs senast innan jul på sjukan då de kom å hälsa på en sväng å då låg Aske i magen. Nu är han redan 2 månader å han va så liten å lätt jämfört med killarna. Ja sa till dom att ka tycker de e så konstigt å se bebisar som e mindre än dom fast de e yngre för ja har haft en bild i huvudet att killarna inte blir stora, att de inte kommer växa ikapp sin ålder typ. 
Haha!   Vi slappa på en filt i skuggan. Killarna gjorde oss sällskap medan Aske sov, å efter deras lunch skulle dom sova å då va de Lunch dags för Aske. Som jennifer sa; de är fortfarande omedvetna om varandras existens.  😂 

Jonas tog bilen hem å ja passa på å ta en prommenad. De va ju så skönt idag! Som senaste dagarna minus några grader. Ska inte klaga på nåt !! 
 
Nu har vi ätit middag, Bobby somna i min famn medan ja mata å Loke somna så fort Jonas la han i sängen. Skönt å va bortskämd mellanåt ♡ 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress