Den braiga dagen har vart här å e slut. Ja bruksr tänka att de e trist att bra dagar tar slut, men ja e glad för att de gör de ! Man får somna med en positiv känsla i kroppen.  Man är glad å har skapat nya minnen å har positiva energier i kroppen. En dag att ta med sig♡ 

Vi var å shoppa lite på lindex, tjejerna käka en glass å ja mata en övertrött Loke, gick till Salongen å tog hand å Bobban å sen kom de ner så ja färga Annas hår å klippte Jennifer. 
Aske å grabbarna är äntligen medvetna om att de finns. Haha ! De träffa varandra första gången å kom överens om å va bästisBäbisar 4 ever. Tycker i alla fall jag. 
 Vi åkte till valla direkt efter vi vart klar för å käka med hela familjen! Alla blev lite utspridda men de va så trevligt. De e inte rätt tid för killarna å va borta då klockan närmar sig 19. För ibland vill de redan sova då, eller i alls fall va på g å få sova. Men de höll sig i skinnet till dess men vi åkte hem först av alla. 

Killarna käka å däcka. Vi kolla ostört på en film som va över 2 timmar lång. Den va bra men kan inte tipsa om va den heter för de minns ja inte. Nu har vi just betalat räkningar så de e svordomar å sura miner här hemma så nu ska ja stänga av här å fokusera på de bra me dagen som ja sa. Staaay Positiv. positiv positiv!!! 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress