31 maj 2018

sommartider

Vardag

Helt underbart med denna underbara maj! Vill knappt gå in men de e inte hållbart å ha killarna i vagn hela tiden heller.. dom vill ju krypa runt å va inne där de e svalt med. 
 Idag har vi vart ute sen 11. Sitter nu på hc å ska träffa barnmorska för å kissa på stickan. Har fått ett plus flera dagar i rad nu så må kolla här å. NOT! HAHA fär fick ja er. Jag ska skaffa p piller. Jonas tycker de e en bra ide att inte skaffa barn just nu, hmm. Aja ! 4 kids hade dock vart skoj. Hehe! 
Ja självklart skulle vi fått tvillingar igen 😄 
Förlåt till er som tog illa upp av skämtet.  Ja tyxker inte de e okej att skämta om graviditeter egentligen men kände att min blogg har vart så snäll på senaste så ville ge er ett 》whaaaat《 face! 
När vi e klar här ska ja hämta ut ett paket ja inte har nån sning om va de e ... får mail av posten att ja ska hämta så de e spännande. 

Nog me svammel nu! Hörs sen 


Kroppshets är något ja försöker blunda för men ser överallt dagligen. Å de påverkar mig de kan ja inte förneka. I salongens skvallertidningar är de alltid sidor om kroppar, plastikkirurgi mm. Å ja säger: inte konstigt dagens ungdomar har ätstörningar. Å där står man själv å blir undermedvetet lika påverkad. Samma sak när man scrollar på instagram. Vet inte hur många gånger ja rensat bland de ja följer för de är föe mycket träning, mat & kropps hets som påverkar mig! Men här sitter man igen.. som alltid å förljer lika många å påverkas lika mycket. 
 De e ju en grej nu på insta atr lägga ut "instagra vs reality" bilder. Vissa störra account delar ju med sig av hur man redigerar så ja tänkte ja testar hur lätt de e. Å de e skrämmande!!! 
Kolla bara hur stor skillnad de blev på min kropp på en redigering som tog mindre än en minut.... 


Den braiga dagen har vart här å e slut. Ja bruksr tänka att de e trist att bra dagar tar slut, men ja e glad för att de gör de ! Man får somna med en positiv känsla i kroppen.  Man är glad å har skapat nya minnen å har positiva energier i kroppen. En dag att ta med sig♡ 

Vi var å shoppa lite på lindex, tjejerna käka en glass å ja mata en övertrött Loke, gick till Salongen å tog hand å Bobban å sen kom de ner så ja färga Annas hår å klippte Jennifer. 
Aske å grabbarna är äntligen medvetna om att de finns. Haha ! De träffa varandra första gången å kom överens om å va bästisBäbisar 4 ever. Tycker i alla fall jag. 
 Vi åkte till valla direkt efter vi vart klar för å käka med hela familjen! Alla blev lite utspridda men de va så trevligt. De e inte rätt tid för killarna å va borta då klockan närmar sig 19. För ibland vill de redan sova då, eller i alls fall va på g å få sova. Men de höll sig i skinnet till dess men vi åkte hem först av alla. 

Killarna käka å däcka. Vi kolla ostört på en film som va över 2 timmar lång. Den va bra men kan inte tipsa om va den heter för de minns ja inte. Nu har vi just betalat räkningar så de e svordomar å sura miner här hemma så nu ska ja stänga av här å fokusera på de bra me dagen som ja sa. Staaay Positiv. positiv positiv!!!