Sommaren verkar vara tillbaka! Vi har vart utan den så kort att ja knappt märkt att vi vart utan den faktiskt. De har vart rätt skönt med lite mer inne dagar. Ja kan inte va inne om de e super fint!! 

Dagen börja med snack å gos me grabbsen. Kaffet fick ja dricka sebare på dagen me sällskap av Lasse & Hilde. 
De knacka samtidigt på en snubbe från ombyggnaden här nere under oss å sa att ja inte fick använda vattnet på 30 min, 1h. " Inga problem " sa ja! Gjorde de inte heller men märkte hur svårt de va att inte he på en kran eller hälla nå i diskhon under den tiden. 
 Efter de prommenixxa ja te körfältet me nya skor.. (ja jag har plåster på hälarna nu..) 
Grabbarna vägdes å mättes innan föräldragruppen.  De e fortfarande 0.5 cm skillnad på dom å som vanligt läskigt lika i vikten.  Nu va de 8210 & 8010!  
 Efter föräldragruppen fick ja som tur va plats på bussen så ja åkte snabbt te stan för å möta bästa brudarna på vezzo för käääk! Ja åt pizza.... mest för att ja på senaste ätit pastan därifrån å de blir lite lika lika... de har inte ens en vagansk sallad !?! Wtf lixom. 
Efter mat blev de fika på waynes. 

Alltså. Dessa brudar. De e obeskrivligt vilken tur man har å ha de i ens liv. Stöttepelarna till tusenmiljonerstriljoner! Går allt för lång tid mellan våra dejter men känns som vi är me varandra jämt ndå. Tacka vet ja messenger gruppen! Haha love love love på er bejbs ♡ 

Nu ska ja sova.  Hörs hej!


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress