27 juli 2018

mamma

Allmänt Vardag

Mamma. Jag är en mamma! Å jag ÄLSKAR att vara det. Ja sa häromdagen, i onsdags, när vi skulle ut för 2a kvällen i rad, att ja känner mig mer som mig själv när ja går med vagnen än när jag går på stråket. De e verkligen så! 
 När ja skulle ta killarna till mamma å pappa i onsdags så njööööt ja av de timmarna ja va mamma innan de va dags för party. 
Ja hade skit kul på stråket, men de e skönt att de bara e nån dag man kan va med, å knte alla dagar som man körde på förr. Hua! Förstår inte hur ungdomarna pallar.  För lets face it, ja e ingen ungdom mer. 

Så fort semestern e över å jonas jobbar igen så måste ja komma igång med träningen. Fy va ja har unnat mig(hatar att man säger unna när man äter å dricker de man vanligtvis inte äter å dricker) 
Ja vill hellre unna mig en god sallad eller en hel vattenmelon varje dag! 
 Iaf så ska ja träna. Ja trivs inte alls i min kropp just nu. Har haft så svårt å klä mig å hjärnspökerna skriker när ja kollar mig i spegeln. Men de blir ändring på de ! Får passa på medan mamma har semester så kan hon va me killarna, men när hon börjar jobba igen blir de svårt för då kan ja endast på kvällar när jonas e hemma. 


Anyway! Nu ska ja pilla på min systemkamera som ja försöker lära mig.  Wopppaaaa. 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress