Imorgon ska ja till psykologen. De låter "grovt". Vi tar om de..
Imorgon ska ja till föräldrar barnhälsan å snacka. De känns just nu "naaah.. varför ska ja dit för..." men imorgon kommer nog tårarna spruta. Ja vill egentligen att Jonas ska med. Men tror vi tar de nästa gång, å en eftermiddags tid då! Anbars blir de sura miner. 

Ja tycker man ska prata om känslor. De e viktigt! Annars lägger de sig på lager. Ja har till exempel inte sörjt eller fått känna riktigt när allt kaos hände. Jag skulle vara stark utan tårar (man e stark om man visar att man är ledsen med) men jag ville bara ha positiva energier runt barnen. Självklart grät jag. Hur skulle ja klara dagarna utan att göra de i den sitsen? 
 De kommer nog va as skönt å prata imorgon. Ser fram emot de ! 


I kväll har David & Pixie vart här. De va kul!! Har inte sätt dom på länge! David va duktig å hade hand om båda killarna samtidigt 😊

31 januari 2018

öron.

Vardag

Idag är de hörselmottagningen som gäller. Eller gällde. Vi är redan klar! 
 Jag å Loke sprang dit medan Jonas tog med Bobby till sjukgymnasten 1 våning under. De tar dock ängre tid.. vi har vart klar i ca 15 min nu å ja e osäker på om han ens gått in. Menmen.. Loke sover så gott i babyskyddet så de gör väl inge.  Mindre trevligt ställe för mig å sitta å slappa på. Avskyr sjukhus!! 
Passande å bo på sjukan i 3 månader då.. 
Loke är i alla gall godkänd på bpda öronen nu! De har mest troligt suttit nå vax eller fostervattnet för som täppt till så man inte får nå mätning. Vi kommer ndå få kallelse att göra en vända till framöver bara som rutin. 
 Tänk va skönt å slippa alla dessa koller sen. 


slappis Loke