Idag har jag & killarna vart på en föräldragrupp för oss med extremprematurer. Killarna ville inte samarbeta med mig på morgonen vid matning mm, (jag klev dock upp för sent å gjorde i ordning allt så, de e väl mest mitt fel).. 
Gruppen börja 10.30 å 10.25 klev ja på bussen här utanför. De va ju bara ren tur att de gick en buss just då, för min tanke va att jogga till stan som vanligt.. haha! 
Vi traska in runt 20 i 11 kan ja tänka mig, så de gick rätt bra ndå. 
 
Jag ska inte gå in på vad vi pratade om där, men ja tycker de va så skönt att va med familjer som också haft en tuff start. De förstår en på ett annat vis. Andra kanske vet å förstår att man haft de jobbigt & att de är en tuff tid. Men dessa familjer har kört ett liknande race som oss, inte samma, men liknande. Så man förstår varande på ett annat vis. Vi alla har startat vår tid som familj på de värsta sättet tänkbart. Man ska va lycklig när allt bara är skit. Allt är timma för timma, dag för dag. Man ska gå å va rädd att sina barn kan dö. 
Nä ush! vill inte tänka på de mer idag. 
 
Loke var vaken å höll oss sällskap nästan hela tiden, Bobban vakna lite mot slutet å ville kika upp, men båda somna snällt i vagnen å sov hela vägen hem. 
Nu dock har dom en äta sova äta sova period. Brukar va så varje dag på antingen morgonen eller kvällen men dom vill köra nu bara för att jag e helt själv för ovanlighetens skull.. haha!
Så nu har dom ätit, sovit i ca 20 ¨nu skriker dom efter mat igen så ska ladda 30 var å få som nöjd. Kommer nog få greja så fram å tillbaka ett tag om ja känner dom rätt ;) 
 
 

26 februari 2018

goood morgon!

Tvillingarna Vardag

Minns ni härom veckan när ja skrev om sömnlösa nätter ?? De känns som ett minne blott. Nu har killarna börja sovit från ca 21 , 22 tiden till 02.30. Äter å sover till 08 ! Så man är utsövd å on top! Flottigt hår å håriga ögonbryn dock, men va gör de? Tror till å me ja har spya på tröjan från igår. Men som sagt! Vi har sovit bra. Haha! 

Nu sitter ja å väntar på ett samtal från jämtkraft. Hitta inte igen nån el faktura så ringde dom för å säga vi ville ha per månad å inte kvartal. Men då fanns de inte ens registrerat att de bodde nån här å hade el mm??! As skummt. Så nu kontaktar Jämtkraft HSB för å ta reda på vem som bodde här innan å se om de fått våra fakturor. ?! As skumt. Vem skulle betalat andras fakturor ??  
De börja även prata om att stänga av våran el?? Aja.. väntar på att de ska ringa upp igen för dehär e ju as skumt.