2 april 2018

This is me

EgoSassy Vardag

Jag har en del nya läsare som ja skulle vela presentera mig för. 
Jag heter Sandra, å jag e absolut >>inte<< som alla andra! 
Jag har blått hår å jämna tår, (jemtå e mitt efternamn).
Nä nu fortsätter vi utan att rimma för annars kommer ja haka upp mig på va ja ska skriva. HAHA! 
 
Född å uppvuxen på frösön, gräddhyllan Valla. Mami'Nett Papi'Toffe & ma Bro'Jokko. Min bror är bara 1 år äldre än mig så vi har tjivats bra nog, men idag är han en av mina klippor! Bästis Bro Uffe ♥ Mamma & Pappa är också två stora klippor i mitt liv. I mina tonår kanske ja inte insåg de, men tur man växer upp till en viss del så man kan bli polers med sina föräldrar. Precis som dom vill ja vara när ja blir stor! Bobban & Loke ska älska å känna samma vänskap å tillit till mig som ja gör till dom. Å veta att ja finns för dom som mamma å pappa gjort å hjälpt mig. 
  Jag gick på Vallaskolan till 9an, å hade världens bästa klass! Som tur e har en drös tjejer as bra kontakt sen dess! å vi fick fler som haka på från gymnasiet. Ett riktigt coolt gäng men power puff super brudar!
De e ett gäng som ja delar allt med, i glädje å sorg. Dom finns för mig i vått å torrt. Nu på senaste har de vart mycket vått som de får ta del av, å som tur e backar dom upp mig å finns. Guldstjärnor till er brudar! 
 
Juste, skulle inte detta handla om mig? Fast, min familj å vänner står mig nära om hjärtat så ja vill såklart presentera dom.
 
Annars e jag en glad, positiv, energifull, pratsam, social, kreativ & glad tjej! 
    Ja jag e så glad att ja kan skriva glad två gånger på min lista.
Jag är 26 år, har ett eget företag som ja driver i centrala Östersund. Min lilla frisörsalong; Salong Santina. Den har ja haft i över 5 år nu! Helt galet. Känns som de va nyss ja öppna den.
Tatueringar, piercingar & roligt hår har alltid vart min grej. Å jag har ingen tanke på att sluta, för de e en del av mig! Å om de e nåt jag tycker så e de att man alltid ska va sig själv. Kort, lång, tjock, smal, platt, kurvig, grå eller färgglad. Be you. (lite dubbelmoral me tanke på mina hjärnspöken ja skrivit om tidigare.. men som sagt e de psykiskt å nåt man jobbar med varje dag)  
De som är mer jag är i alla fall att vara sig själv å va stolt! hjärnspökerna försöker vi sakta men säkert ta död på.
  Efter att ja fick mina två krigarbebisar Bobby & Loke, födda vecka 27 + 1, så har jag fått en ny hobby. ATT SY!
I LOVE IT! Jag syr prematurkläder till insamlingar. De är så rogivande & de boostar min karma å är lite terapi sen tiden på IVA & Neo. Zanna på Zyverkstan / Dots n'bows skänker tyger till mig som ja syr av, å vänner har swishat så ja kunde köpa massa knappar också, så glllaaad!
Annars har ja alltid vart kreativ med pyssel. Målat tavlor, skrivit, spraya tavlor, snickra i stugan, återbruka, måla stenar mm. Så underbart att vara kreativ i vardagen. Men som sagt e de just nu prematurkläderna som e min kreativitet. 
 
Jag är en person som kan sticka i andras ögon. 
Jag är annorlunda, jag är snäll, omtänksam, smart. Jag tar ingen skit, men jag ger så mycket av mig själv. Jag är en bra mamma som hinner med så mycket annat. Jag är vegan & jag blommar även i vintermörkret. Å de tror jag inte passar för alla. Mina brister är de som bär mig å jag e medveten om allt. 
Jag tar mig fram i motvind & jag bryts inte ner av de värsta kemikalierna. Ni har testat, ni testar men ni kan inte.
 
Dehär e jag! 
Jag är Sandra. Sassy Santina, Sandra Marielle. Bajja. Sandry. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress