Mitt hjärta slår så hårt för dessa två herrar. Mammas Bobby & Mammas Loke ♡ 

Två små hjältar som kämpar dag för dag. 
Två små skruttar som startat sina liv för tidigt pga nyfikenhet på sina föräldrar och omvärlden.  

Våra två små grabbar som får superbra hjälp att klara vardagen. 

Jag är så tacksam att vi är här i Stockholm på Huddinge sjukhus med en superproffsig hjälp. Grabbarna är i trygga händer, men ens mammahjärta gråter lite pga hela situationen. 
  Varför skulle ni komma tidigare ? Ni hade vart tryggast i mammas mage. 
Förstå mig rätt. Ja är överlycklig att ja har grabbarna. Men här är de timma för timma man får ta saker. Det är en ständig rädsla för komplikationer & varje gång de knackar på dörren så hoppar hjärtat. 

 Men dessa grabbar är två hjältar, som nu är är i tryggaste laget med varandra. 

Våra små killar, korken å veo ♡ 

Idag är en milstolpe vi väntat på att komma till. Den dagen Bobby & Loke äntligen får ligga tillsammans. 

Dom har inga infarter mer, ingen behöver kuvösen & båda har CPAP.  
 Så efter rond & frukost var de dags å lägga dom tillsammans i en tvilling värmesäng. 
Dom tog varandras hand å verkade lite förvånade över varandras närvaro men somnade båda så gott tillsammans å ligger nu lugnt å fint ♡ 

Jonas åkte till stan för han hade bokat en frisörtid för att fixa sina dreads innan vi ska hem. Nu vet vi inte när vi ska hem, men han ville hinna fixa dom för å va säker. 
   Min tanke var att gosa med killarna idag medan han e borta, men ja tror ja hoppar de idag. Klart jag vill gosa med Dom!!!, men nu när de vart ifrån varandra i 13 dagar så vill ja inte splittra dom första dagen dom ligger där å håller varandra i hand ♡ 


30 oktober 2017

Just nu;

Tvillingarna Vardag

Bobby mys ♡ 

Pappa sitter med Loke idag. Vi får köra varannan mys stund med dom. Längtar tills man kan sitta med båda prinsarna samtidigt. 


På förmiddagen har jag och jonas tagit en promenad. Men ush va kallt de va !! Inte alls trevligt som vi trodde de skulle. De blåste som tusan å Ja, va kallt. Men vi hitta en promenadväg som va trevligare än den vi gick sist. Nu hitta vi gungor så vi gungade lite.  Åså gick vi in i en skog å gick upp på stora stenar mm. Äventyrade lite. 


Men nu e de här ja vill sitta resten av eftermiddagen. Ska ta mig en power nap å. Försöka iaf. De susar som tusan i hans CPAP slang så de e lite svårt å slappna av.