2 november 2017

Kvällsmys

Tvillingarna Vardag

Idag har dagen gått ovanligt snabbt. 

 Trodde tiden här skulle gå super sakta men.. tur dé. 
^ dedär e en sak ja å jonas prata om häromdan. Hur man förkortar allt norröver. Att vi förkortar ord de vet man ju. Men en sån där mening tex. 》 trodde tiden här skulle gå super sakta men... tur de ! 《 de e en mening man nöjer sig med hem över. Men här däremot hade de stått å kolla på en som ett frågetecken å vänta på att man ska fortsätta meningen.  
Samma som med när man svarar 
" joorråsåatteh "
Haha ! 

I vilket fall. 
 I morse vakna vi av borrade ljud precis under oss. Självklart renoverar dom precis under vårt rum. Ja klev upp å tog hand om mini pojkarna medan jonas sov vidare. 
  Vi är alltid med på ronden på morgonen för å höra dagens planering å hur pojkarna vart under natten. Men de är alltid rond olika tider. Närsom mellan 9 & 10. De hade inte vart rond än när klockan va över 10 så vi gick å skulle äta. Nä då möter vi läkarn som ba: vi tänkte ha rond nu. 
Alllllltid samma visa. 
  Efter en sen frukost drog jonas å träna medan ja tog hand om pojkarna å skulle vila. Men de gick inte pga renoveringen... suck. 
  
Då jonas kom tebaks så drog vi på affärn å handla till lunch å ja köpte massa godis.... 
 Sen frukost ledde till sen lunch. Middag har vi inte ens ätit än å klockan är 8. Men vi sitter ju å gosar så de e inte så konstigt ♡ 

Förlåt för rörigt inlägg men va ju tvungen å uppdatera er om dagen ;) 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress