6 januari 2017

Jag lever!!

Vardag

Haaallloooj ! Sitter å kissar å jonas pratar med grannen så ja har inget bättre för mig.  Vi lever iaf! Är på bali i changgu å mår gött. Har hängt med johanna å hennes kille jesper å vart på äventyr idag. Tog mopparna till den södraste punkten p bali, vi hade tänkt åka dit ndå sen så de va najs å göra de som en dagstur. 

  E super nöjd över de veganska å vegetarianska alternativen här, super gott! 
 
Nu ska ja ut å va social med dom :) de e en snubbe som bor rummet breve oss, annars e de helt tomt här.  Han ska gå utbildning till yoga lärare här i en månad. Så från å me måndag bor de massa yoga folk här. 

Ja nu ska ja va social. Pussss 

2 januari 2017

På gång!

Vardag

Har sovit bra inatt konstigt nog , trodde ja skulle va som ett barn innan jul. 

  Ja satte mig å försökte sova så fort vi kom på tåget, men har bara vilat å lyssnat på allt runtkring . En unge som har överenergi gånger 1000.. å sitter breve oss.. tack för de. 
 Jonas sa ja va tråkig som sov så vaknade till men då sätter han sig å sover. 
Aja.. 

Har ett skärmskydd på telefon som ja blir tokig på snart. De typ sitter inte helt mot telefonen på vissa ställen, mot kanterna. Så får trycka som fan för å skriva. Suuuuck. 

 Kanske hörs sen! Haha kolla hon bakom 😂😂

1 januari 2017

snart fer ma!

Vardag

nu e de packat å klart. Imorgon fer ma te Indonesien! woop woop!
De ska bli så jääävla skönt med semester, ligga på playan å slappa. Ta en bärs då å då & köpa konstiga grejer på marknader. LÄNGTAR! Å speciellt till att träffa nya människor.
Ja kommer sakna mina sköna bönor, men läntar till att berätta för dom om allt vi gjort när ja kommer hem. 
 
 
 
Ha de så jävla bra allihopa ! Medan ja e borta kommer ja inte ha möjlighet att uppdatera. Kanske nån gång om vi har bra internet å de typ ösregnar eller nåt, så ja inte har nå bättre för mig. 
 
Puss & Kraaaam!