Julen kom tidigt till mig i år. Men nu är det bra.. 
 
Kan ju börja me å förklara detta... Förra sommaren köpte jonas tuggtobak, red man. Jag ville vara rolig å smaka, å de va såklart AS GOTT. Ja svär. Jag köpte till å med egen påse å hade i handväskan. Ja tog mig lite då å då men inget jag blev beroende av.
Nu när jag var gravid så va ja så sugen på red man!! De va galet vissa dagar men jag kunde såklart inte köpa det å smaska på. Men jag sade hela tiden att när jag inte är gravid längre så ska jag ha Red man, å så e de!!
Ja har tjatat på Jonas flera gånger att vi måste hitta Red man, de e inte vanligt å hitta de.. Men, nu finns de inte alls. De går inte beställa eller något för att de har slutat köpas in till Sverige! VARFÖR!!!!! 
Mitt hjärta går i bitar..typ.
Nämen förjävligt är de å jag e fortfarande sjukt sugen på de.. Så häromdagen tog jag en snus av Jonas för att se om suget gick över. Jag hade i den i en minut å spotta sedan ut. (de rimma) Blä va äckligt de va!
 
Nu har jag iaf köpt julklapp till mig själv å de är som de står under > Tack för din order! < en Vape / E-cigg!
nom nom nom nom!!  Jag beställde utan nikotin dårå, då jag endast e ute efter goda smaker. (okej..en köpte jag med låg nikotinhalt.) men resten av smakerna vart helt utan nikotin.  
Jonas hade en Vape förut, han har den fortfarande men använder den inte då han va dum nog å börja snusa igen.. Men i Indonesien hade han iaf Vapen & jag smaska ju på den typ hela tiden. Så nu var det dags att köpa sig en egen.  Va ja längtar tills den kommer!
 
Kolla så fin ja köpte också! 
 
 
Den heter Rainbow men jag tänker kalla den  ♥MermaidUnicornPrincessPipe ♥ haha!
 
Therese

Redman säljs på mitt jobb om de inte slutat med de.. okq8 Krokom ☺️

Svar: oh my!!!! måste till krokom 😆
sassysantina.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress