28 december 2017

en dipp för mamma

Vardag

Idag e de ja som dippar för idag är en dag då allt känns extremt långt borta.  För en vecka sedan hade dom sagt att vi kanske skulle få åka hem. Idag låter de som de kan vara veckor bort, å eventuellt med syrgas. 
Vi har haft samtal med läkare över nuläge å framtid. Å man blir då extra påmind över att man har två extremprematurer som har & kommer ha det extra jobbigt. 

Bara för att killarna är större nu å ser mer ut som "vabliga" bebisar så vill man gärna tänka å tro att dom är det, å att dom ska va som "vanliga" bebisar. Men så e inte fallet. Dom är fortfarande känsligare & kommer ha lättare att få infektioner än andra bebisar. Dom kommer vara "efter" i utveckligen eftersom dom är så pass tidig. Man tror gärna att dom är tåliga nu när de e mer hull på dom. Men de är dom inte heller. De är inte bara andra som tror de utan en själv gör ju det eftersom de e så mkt mer bebis nu som sagt. 

Jag dippar iaf idag pga detta. Ja blir påmins om hur de faktiskt är å att vi bor på sjukhus. Å ja e faktiskt nervös över att man ska klara att ta hand om dom hemma. Vi har haft 10 veckor med super hjälp nu som har jätte bra koll på killarna. Men sen ska man ha den kollen själv? 
Biter ihop å tar mig en dusch. 

Bobby kramar draken ♡

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress