1 december 2017

Det går framåt !

Vardag

Allt går framåt å ja börjar bli nervös över tanken att vi kommer få komma hem å vara en familj snart ♡ 

 Eller ja.. snart å snart. De är 4 till 6 veckor kvar till hemgång men vid start var det närmare 3 månader så de närmar sig verkligen.  Vi hade även läkarsamtal idag då ja frågade vad det är som avgör när det är hemgång & om de är möjligt att få komma hem en sväng på julafton.  Deras svar var ; ja de e självklart. De är 24 dagar bort å då kan de till å med vara så att ni är på väg hem.  Tänk om de blir Så!!! Ja hoppas !♡ 
 Dom måste ju vara utan uppkoppling för å få åka hem. Då är de mest Bobby de hänger på, han får dippar ibland, men inte alls lika ofta nu som de vart tidigare. Dippar = att han glömmer göra allt han ska samtidigt, andas & gosa eller om något irreterad honom som tex att han kissat eller bajsat. Ofta får han dippar medan han ligger vid bröstet å äter. 
Man kan få komma hem å ha hemsjukvård då de fortfarande har syrgas & sondmatas. Så de är dipparna & att de ska bli i vecka 35 som är de som vi väntar på nu! 

Sedan går de sakta men säkert även framåt i lägenheten! Förstår inte hur lång tid de kan ta för oss å bli klar men som sagt.. sakta men säkert. 
Var där idag medan mamma satt med killarna så vi fick fixa. Vi fick bort mycket kartonger till förrådet å även packa in mesta av kläderna. Men de är svårt å plocka i alla kartonger då vi inte har alla möbler än! 

Denhär soffan har vi äntligen i lägenheten också! Den köpte vi i augusti förra året. Haha. Har stått hos mamma å pappa tills nu, samma med köksbordet vi har. Hihi. 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress