Idag går vi in i vecka 20! Sist ja la ut va de en bild på 18 weeks baby.. dock hade ja fel. Hehe virrpanna!! 


Snart är vi halvvägs. Å på något sett känns de som att tiden innan ultraljudet inte räknas på samma vis längre. Då va msn bara gravid, ovetandes om vad/vilka som låg där inne. Nu är de på ett helt annat vis å bara det roliga framför oss ! 
Självklart var jag glad över min graviditet innan med, å de va skänt att ha flera veckor på sig att få det å sjunka in. Men det är helt andra bullar nu. 

Jag tycker dock att det är tråkigt att apparna man har inte har en inställning så man fyller i att de är 2 där inne. Preglife tex. Så man kan få beskrivningarna för två. Jovisst kan ja själv räkna ut va vikten blir för två. Men de e tråkigt i vilket fall. De e som att ena bebben blir borträknad där inne. 


Magen känns dock ovanligt liten nu på morgonen. Men de brukar den va. Som ja skrivit förut så tycker ja den ändras mest hela tiden. Beror ju självklart på hur dom ligger där inne. 


Under ultraljudet fick ja ställa mig å dansa lite så dom skulle flytta på sig för bättre bilder, då hamnade dom i "våningsäng" så om dom ligger så då å då förstår ja varför magen e olik sig ♡ 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress